Kamasutra wat nuttig is

25th January, 2022 ( Tuesday )

Grote waanidee is de veronderstelling dat alleen in Kama Sutra informatie is over seksuele poses. Dit onderwerp wijdt slechts een klein deel van de verhandeling. Kamasutra is in feite een schrift aan de sensuele kant van het leven van een persoon, over liefde, de regels van verkering, liefde, strelen en relaties tussen echtgenoten. Dit is de vergoeding die bij ons kwam uit het oude India vol met verschillende sacramenten, betekenis en wijsheid. Deze geheime boodschap uit het verleden zal u zowel in een persoonlijk als het gezinsleven helpen.

Het eerste deel van Kamasutra

In het eerste deel hebben KAMA SUTRA het over algemene regels voor het gedrag van mannen en vrouwen met elkaar. Het is bekeken van hoe het nodig is om de KAMA-soetra met beide verdiepingen te bestuderen, over de drie fundamentele verhandeling – Dharma, Arthe en Kame, namelijk over &# 8212; abstinentie, acquisitie en tevredenheid. We hebben het ook over hoe een man het huis moet landen, en de vrouw zal troost erin brengen, en over gewone vrienden, die je niet kunt vergeten.

Het tweede deel van Kamasutra

In het tweede hoofdstuk is de uitleg van liefde plezier erg interessant, door mannen te delen voor de “haas”, “Bull” en “Konya”, en dienovereenkomstig vrouwen op Gazelle, “Mobile” en “Slonich”. Dit gebeurt om de lezer uit te leggen hoe belangrijk de keuze van de partner niet alleen interne gegevens is, maar ook fysiek. Immers, het persoonlijke leven van beide. Ook het onderwerp van knuffels, kussen, krassen met nagels en zelfs bijten. En het is in dit deel dat 64 seksuele houdingen worden beschreven.

Derde deel van Kamasutra

Wat is de toespraak in het derde hoofdstuk van Kama Sutra? Ze is geïnteresseerd in wat thema’s beïnvloedt sinds de keuze van de bruid, vóór de conclusie van het huwelijk, van de interpretatie van de uitdrukkingen van het gezicht van het meisje, vóór het respect voor nieuwe familieleden.

Vierde deel van Kamasutra

Dit gedeelte vertelt over het leven van het meisje na het huwelijk. Over

https://www.wachuuzi.com/terms/

hoe een vrouw zich moet gedragen met haar man hoe ze zich in zijn afwezigheid zou moeten gedragen. In tijden, toen Kama Sutra werd geschreven, werd de polygloosheid gedistribueerd, daarom in dit hoofdstuk de regels om verschillende vrouwen tegelijkertijd samen te kleven.

Vijfde deel van Kamasutra

Dit hoofdstuk “Over anderen” onthult dergelijke onderwerpen als: “Gemakkelijk toegankelijke vrouwen”, “vrouwelijke moraal”, “Meesteressen” en anderen. In Kama Sutra wordt gezegd dat mannen de gemakkelijk toegankelijke vrouwen verachten, en daarom zijn ze in constant zoeken ontoegankelijk en ongrijpbaar.

Zesde deel van Kama Sutra

Deze sectie “op het heterland”, of “Indian Geisha” met andere woorden. Over hoe je een man correct kunt kiezen, hem plezier geven, en gewoon zijn ogen behagen.

Zevende sectie van Kama Sutra

Het laatste deel van de Kama Sutra zegt over de laatste instructies van het meisje, voor een enorme les genaamd “Getrouwd leven”. Hier vertelt het in detail over hoe je een man kunt wekken hoe zijn aantrekkingskracht te verhogen, over hoe elke dag aantrekkelijk en onweerstaanbaar is.

Posted by

Uncategorized